blogging - cunoştinţe, descoperiri şi experienţe

Adaugă blogul tău în Director-blog.ro

Ma folosesc de Director-blog.ro deja al doilea an. Am inscris la ei cateva bloguri si mi s-a intamplat cautand pe Google sa-mi gasesc anume prin intermediul Director-blog.ro blogurile mele.
Director-blog.ro nu este un director care a aparut peste noapte. Binenţeles că nu se compara cu Directoarele de bloguri de peste ocean, dar dintre Directoarele romanesti cred ca este unul din cele mai tari!

Pentru ca sa te inscrii pe Director-blog.ro intra Aici

1 Comment:

Unknown said...

Producţia poligrafică (imprimată) reprezintă una din cele mai rezultative şi accesibile forme de publicitate şi se caracterizează printr-un preţ destul de mic. Clienţii dumneavoastră doresc să aibă în posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a producţiei Dumneavoastră.
Publicitatea este informaţia propagată în orice formă, în orice mod şi cu ajutorul oricăror tipuri de mijloace, adresată unui cerc larg de persoane şi orientată spre atragerea atenţiei asupra obiectului căruia i se face publicitate, formarea şi menţinerea atenţiei asupra acestui obiect şi promovarea lui pe piaţă.

Trimiteți un comentariu